Kyungsoo Twitter

Updated: September 19th, 2021 05:40 PM IST

Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets | Brazil

今日は🐧からbubble👍 わずか14分の逢瀬だけど嬉しかった♥️♥️ もう1つ嬉しいことが!! 我が家にもぬいちゃんがやって来た✌️🥰 自分のためにぬいぐるみを買うなんてまさかまさかの出来事🤣😂 そんな自分…ちょっと可愛いかも〜www @weareoneEXO #엑소#kyungsoo

Kyungsoo Twitter

The producer who decided to keep Kyungsoo laughing and saying “thank you” in paradise really deserves an award.

คยองซูเก่งมากๆ ขนาดไม่ได้โปรโมท ถ้าได้โปรโมทไม่รู้จะปังขนาดไหน แสนเก่ง แสนภูมิใจ❤️👍🎉#KYUNGSOO #DO

@ncitylvrr Sehun and his floral suit and turtle neck outfit, and Kyungsoo he sing like he went through a

KYUNGSOO BISA GA UP MUKA MU AJA😭😭😭😭😭 KANGEN DAPET SELCA MESKI TANGAN DOANG

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

無事撮影終わりました🥷✨ めちゃくちゃ疲れたけど意外にすんなり終わったのでとりあえずkyungsooには熱いhugして抱きしめてほしい(何の話?

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

WTS LFB | PH only 🇵🇭 🛒 Exo official posters | rolled Tpom, universe, wal - Php 180 each Elyxion in manila - Php 130 📌 Read pinned before inquiring 💌 Dm me! 💫 selling onhand power what a life chanyeol kyungsoo kai suho baekhyun xiumin chen sehun lay

lia
Lia

when i get my seunyoon × chen and seungyoon × kyungsoo tracks, i will be found in the seventh heaven

@starfess Exo: sehun, suho, kai, baekhyun, chanyeol, kyungsoo, xiumin, lay, jongdae pantagon: yg cewe nya yeri, hongseok?atau siapa sih nama nya, mayan suka sma dia - - - - - -

Kyungsoo came home today! Yey thank you @AnnKnown76 di na ako iiyak. Expansion graduationism with dupli pa hehhe 😘😘😘

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

8 songs can’t reach what he did with no promo no exposure no nothing and yet Kyungsoo still did that so 🤷🏻‍♂️

Wts // want to sell ✨Album only pb dftf ver. 1 expansion sehun chanyeol ✨Photocard xiumin bisa satuan ✨Folded poster kai sehun bisa satuan ✨Wellkit kai only takeall 📍Bali 🧡Bisa oren freeong keep event Suho chanyeol baekhyun chen lay kyungsoo

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

disaat member EXO heboh kyungsoo be like : aku dimana aku siapa?

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

@erinajajan roll poster baekhyun jewel dftf roll poster Kyungsoo digi ver pegang bunga kecil

Kyungsoo Cuseok olmasa bile, yurtdışında olsan bile çok lezzetli yemekler ye yazmış ayy bu update bize bir ay yeter

Tiba2 aku ngebug loh chanhee kapan punya anjing? Ternyata ini bubblenya kyungsoo 😭

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

@hppyloey_allday iya ga sii kak, gue jg mikir gini berasa dilaporin pacar sama disuruh makan yang enakk, aaaah se sweet itu kyungsoo, tapi kita cuma dianggep teman sama kyungsoo

JOONMYEON BAEKHYUN CHANYEOL KYUNGSOO JONGIN SEHUN <3 <3 KRIS MINSEOK LUHAN YIXING JONGDAE ZITAO

Wta ada yang punya template pc yang khusus dftf gak ? Kalo ada mau dong gais bagi🥺 Tags Exo Suho Xiumin Kyungsoo Chanyeol Baekhyun Lay Chen Sehun Kai

今日は🐧からbubble👍 わずか14分の逢瀬だけど嬉しかった♥️♥️ もう1つ嬉しいことが!! 我が家にもぬいちゃんがやって来た✌️🥰 自分のためにぬいぐるみを買うなんてまさかまさかの出来事🤣😂 そんな自分…ちょっと可愛いかも〜www @weareoneEXO #엑소#kyungsoo

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets

Kyungsoo está con su familia pasando una fecha importante en Corea llamada Chuseok. Viene a desearnos cosas bonitas, pero nunca se olvida de los fans internacionales, aún en una fecha como esta, donde la cultura no es la misma, no nos olvida y eso amo. Espero disfrute mucho🥺

Nop
Nop

model rambut kyungsoo sekarang apa yah. salah satu dibawah ini, apa model lain. please, makin penasaran dah👀

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets
Ely
Ely

Kyungsoo, I love your laugh, smile, voice, acting and I never really thought I would love more of you #디오버블

Kyungsoo!!!! yang katanya masih jadi artis Sam entertainment Debut cuma drop mv, gaada even fansign, gaada promosi mushow, gaada variety show, gaada vlive, gaada live performance untung dia live di bubble, gaada promosi di SM, gaada artis SM yang hype Untung dandanies kuat²

Sam
Sam

If Kyungsoo was my boyfriend my gallery would be full of his candids, pictures of his doggos, food and pretty little sceneries when he travels for work.

Kyungsoo Foto,Kyungsoo Tendências Do Twitter - Top Tweets
Brazil Tendências principais
  • Gabigol
  • GUSTAVO GOMEZ
  • Hulk
  • Ivete
  • Jacaré
  • justin bieber