Parlement Twitter

Updated: September 15th, 2021 05:41 PM IST

Parlement twitter tendance - top tweets | France

Ik zeg nix. #Afghanistan Behalve dat het moedeloosmakend is, de onverbeterlijke patronen van macht (en bureaucratie) en een schoffering van ons parlement. Van jou & mij dus. Ik zou zeggen - stuur eens een minister weg. Misschien snappen ze het dan.

Parlement Twitter

Het volledige parlement, met al die klassevolle, beschaafde en tactvolle politici wordt besmeurd door één iemand 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

@vrtnws “Laat” “uitzoeken” of er een controlearts “kan” “worden” “gestuurd”. Nog nooit zoveel voorwaardelijke wijzen in 1 zin gezien. Sterke Jan is het hoofd vh parlement. Waar wacht hij op? De Vlaamse bevolking wordt hier zwaar bedrogen.

@LavieJanRoos Je hebt al net zo’n alzheimer als Rutte. Het is al jaren een nep parlement.

Pieter Omtzigt, een van de bekendste leden van de Tweede Kamer, is terug in het parlement. Woensdag was zijn eerste Kamerdag in maanden. Hij kampte met een burn-out.

@Womaninred9 “Laat” “uitzoeken” of er een controlearts “kan” “worden” “gestuurd”. Nog nooit zoveel voorwaardelijke wijzen in 1 zin gezien. Sterke Jan is het hoofd vh parlement. Waar wacht hij op? De Vlaamse bevolking wordt hier zwaar bedrogen.

Pour la CEO du groupe Ems-Chemie, l’évolution du Parlement freine la possibilité pour les entrepreneurs de s’engager intensément en politique.

@libertair U weet heel goed dat 1) het parlement (en al zeker niet de voorzitter )de “baas” is van een verkozene. 2) zelfs indien een parlement wettelijke grond zou hebben een controle arts te sturen, wat indien deze zou zeggen dat ze inderdaad ziek is ?

Nu de commissie Waterketen en Schoon Water voorzitten van het Algemeen Bestuur (parlement) van waterschap @wddommel in het Waterschapshuis in Boxtel, Noord-Brabant.

Parlement Photo,Parlement twitter tendance - top tweets

De sukkels zijn DEMISSIONAIR niet bekwaam om een land te besturen en daarom naar huis gestuurd . Ze moeten op de winkel passen en het parlement geeft ze bevoegdheden . Het PARLEMENT IS NU HET HOOGSTE BESTUURSORGAAN ,alles wat mis gaat zal hun verweten worden !!!!!

Ons geld, dames en heren. En de overheid, die laat begaan. Maar oh wee als je 100 Euro te weinig hebt aangegeven op je belastingsbrief, ze komen het met geweld halen.

@RenskeLeijten @peterkwint Wat ik echt totaal niet begrijp is hoe ons parlement al maanden toekijkt hoe dit demissionaire kartel kabinet onze grondwet en rechtsstaat tot een wanstaltige dystopie veranderen. Hallo? Welk volksbelang dienen jullie? Sta eens op! Doe iets! Stuur ze weg!

#Airborneherdenking Ja hoor, daar gaan we weer: parachuutje springen en juichen voor de vrede. Welke vrede? Discriminatie en racisme klotsen weer de de straten van Nld @GemeenteEde @Comite4en5mei Ze zitten zelfs weer in ons parlement!

Profiteren, wie zijn best doet kan het leren. 😡

Sihame El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in en blijft weg uit Vlaams parlement. — Met hoeveel moeten ‘gewone’ echt zieke werknemers ook weer rondkomen?

Sihame El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in en blijft weg uit Vlaams parlement #GEWOONVOORDEPOEN @openvld

Greenpeace gelast medewerker van gekozen volksvertegenwoordigers om op te krassen. In (op) ons nationale parlement.

Sihame El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in en blijft weg uit Vlaams parlement | Binnenland | Inzetten op werkbaar werk 🥺🥸

@CDoncorleone @RTLnieuws Minachting voor het Parlement. Het Parlement heeft de mogelijkheid een demissionair minister weg te sturen. Maak gebruik van die mogelijkheid.

#WTF-momentje in het Europees Parlement tijdens het #SOTEU21 debat. Poolse Parlementslid is boos omdat de Europese Unie mensenrechten voor de LGBTQI+ community op zou leggen aan Polen. Mensenrechten zijn de kern van een democratie en de Europese Unie.

DT Marieke Koekkoek: #WTF-momentje in het Europes Parlement tijdens het #SOTEU21 debat. Pools Parlementslid is boos, omdat de Europese U…

6jaar kapotgaan gegijzeld in onrecht hoe vaak nog !!?????ben geen mens voor julie ben bnog minder danb een kakkerlak voor julie heel de overheid heel het parlement heel de rechterlijke macht en de adcvocaten plus orde iedreen krijgtmaar vergoedingen en word geholpen maar

Interdiction des thérapies de conversion : la proposition de loi au Parlement cet automne

Beste mensen FRAUDEREN IS EEN ZIEKTE. allen naar de arts die dit voorschrijft. Sjoemelpartij @openvld @BartSomers SCHAAM JULLIE. Sihame El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in en blijft weg uit Vlaams parlement

Sihame El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in en blijft weg uit Vlaams parlement

Une assiette uniquement végane? Encore un projet de taxe pour le consommateur! Le Parlement européen se convertit au véganisme et veut taxer la viande via @irefeurope

Het begint er steeds meer op de lijken dat het Nederlandse parlement bij Sigrid #Kaag niet op de eerste plaats staat. Dat is als Nederlandse volksvertegenwoordiger (lees leider van #D66) gewoon onacceptabel. Bij het belangrijkste debat hoor je gewoon aanwezig te zijn.

De schaamte voorbij dat Sihame zomaar een nieuw ziektebriefje kan indienen na 8(!) maanden afwezigheid en dus nog steeds haar loon van enkele duizenden euro’s zal ontvangen. Wanneer wordt ze eindelijk uit het parlement gesmeten? Criminelen horen daar niet thuis.

@danvandertuin @volkskrant Volgens wikipedia wel: Op 16 juli 2019 werd ze door het Europees Parlement verkozen tot - eerste vrouwelijke - voorzitter van de Europese Commissie. Getrapte verkiezing.

... l’unique chambre du Parlement norvégien. Des négociations ont commencé afin de former une nouvelle coalition gouvernementale. Le pays était dirigé par une coalition de droite depuis 2013.

Ik zeg nix. #Afghanistan Behalve dat het moedeloosmakend is, de onverbeterlijke patronen van macht (en bureaucratie) en een schoffering van ons parlement. Van jou & mij dus. Ik zou zeggen - stuur eens een minister weg. Misschien snappen ze het dan.

France Top Tendances
  • Booba
  • #btsatunga
  • busquets
  • Damien Tarel
  • Dassier
  • emmanuel