Guna Twitter

Guna Twitter Trends - Top Tweets | Germany

Bajerp itu makin dikomentari makin seneng dia. Gak usah. Gak guna. Mending banyakin zikir, pikir, dan selamatkan orang-orang yang masih imun dari “sihir”-nya. #BacaTaawudz

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets

Guna on Twitter

mi buttowski
Mi buttowski ()

sedih betul melayu yang kutuk bangsa sendiri sebab bercakap pasal ‘idola’ diorang. eh babi kau tu asal sperma bangsa melayu la. yang dulu hirup teh, cicah dengan biskut apai. kalau dekat, aku sebat belakang tengkuk kau guna botol air yasin lah celaka.

#KitaMintaLima 🤚🏻
#KitaMintaLima 🤚🏻 ()

Jamban dengan ruang tamu tak pasang partition jugak ka? Rugi ruang tu tak dimanfaatkan sepenuhnya. Serupa juboq. Guna term Jihad Hartanah, tp promote guna video org sewakan bilik per head style yahudi mabuk. Bila takleh counter argument, petik pasai aurat. Dasar kepala paip.

ploppymeep loves YOU🫀
Ploppymeep loves YOU🫀 ()

chocolate milk ooooh chocolate millk ^o^ oooh oh yeah im gunna drink it i’m guna drink it nice and VIOLENT oooh chocolate milk my beloved ^-^

MAJLIS KESELAMATAN NEGARA
MAJLIS KESELAMATAN NEGARA ()

Amalkan membasuh tangan dengan air dan sabun atau guna hand sanitizer. Jaga kebersihan dan kesihatan kita! #COVID19 #KitaTeguhKitaMenang Sumber : @JPenerangan

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Skykrome 👈
Skykrome 👈 ()

Ich habe noch nie ein ernstes ich mag dich oder ich hab dich lieb von einer Person bekommen damit guna

Chelsea FC Indonesia
Chelsea FC Indonesia ()

Pasang alarm untuk begadang malam nanti, guna saksikan bentrok akbar #LIVCHE! ⏰ #CFCIndo

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Semuanya BOLA
Semuanya BOLA ()

Penyokong Perak Mengamuk, Tuduh ADUN Bota Salah Guna Kedudukan Beri Diskaun Jersi Kepada Pengundi

Netflix Malaysia
Netflix Malaysia ()

Kalau nak share list filem-filem yang Min tengah tunggu diadaptasi dari buku, bebenang ni panjangggg. Tapi ada yang baru - The Girl On The Train (2021). Korang dah layan? Kalau dah, reply/QT dengan mini-review anda, dan jangan lupa guna hashtag #FlixReview!

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Berita Harian
Berita Harian ()

#BHnasional Isu langkau giliran, MedTweetMY terima banyak laporan salah guna

MP Congress
MP Congress ()

ज्योतिरादित्य की सभा में जनता का आक्रोश, — गुना का कार्यक्रम बीच में छोड़ भागे सिंधिया; दान की ज़मीन से देवी अहिल्या बाई होलकर का नाम हटाकर जनादेश बेचने वाले मंत्री महेन्द्र सिसोदिया के पिता का नाम रखने पर जनता आक्रोशित। शिवराज जी, इतना अनर्थ मत करो।

yen
Yen ()

Barang ni kalau kte tak cari adaaaaaaaa je depan mata cuba kalau kte tengah cari urgent nak guna pulak tu mestiiiiii tak jumpaaaa 😑

Aku KEADILAN
Aku KEADILAN ()

Kali ini aku amat bersetuju sekali dengan Pak Sheikh. Tahukah komer. Lumut ni MP dia Amanah, Adun dia pun Amanah. Tapi apa pun tak guna. Dah kalau pak sheikh pun perlekeh pemimpin dia, nak kata apa lagi. Abg pendam lama dah. Thank you Pak sheikh!

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Packsi
Packsi ()

Ich konnte nicht anders, ich konnte das einfach nicht so stehen lassen Letztes entscheidendes Game Absoluter Schwitzer Liege 1-3 hinten JUNGE IN SEINE FRESSE GuNa

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
MoFA Indonesia
MoFA Indonesia ()

3. Indonesia menyerukan agar aparat keamanan tidak menggunakan kekerasan dan menahan diri guna menghindari lebih banyak korban jatuh serta mencegah situasi tidak semakin memburuk.

DPR RI
DPR RI ()

Wakil Ketua DPR RI A. Muhaimin Iskandar melakukan silaturahmi & Istighosah bersama Para Ulama & Kiai se-Provinsi Banten, guna mendoakan keselamatan bangsa, di Pondok Pesantren Moderat At-Thohiriyah Plamunan, Kramatwatu, Cilegon, Serang Banten, Jumat, 26 Februari 2021 #PimpinanDPR

Partai Demokrat
Partai Demokrat ()

Partai Demokrat akan memecat tujuh kadernya yang terlibat kudeta Ketum @AgusYudhoyono, guna menjawab harapan para kader. Ketua Bappilu DPP Partai Demokrat @Andiarief__ kepada wartawan, pemecatan gelombang pertama akan dilakukan Jumat (26/2) siang ini

#KitaMintaLima 🖐🏼
#KitaMintaLima 🖐🏼 ()

Kau tu akaun rasmi kerajaan. Nickname bodoh tu biar cytro je lah guna.

SENAFRONT PANAMÁ
SENAFRONT PANAMÁ ()

Nuestras unidades de la Brigada Caribe, se mantienen en constantes recorridos preventivos en puertos, aeropuertos y sectores comerciales en las comunidades de la Comarca Guna Yala; buscando contrarrestar hechos delictivos en nuestra área de responsabilidad. #UnidosLoHacemos

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
dr. Andi Khomeini Takdir
Dr. Andi Khomeini Takdir ()

Bajerp itu makin dikomentari makin seneng dia. Gak usah. Gak guna. Mending banyakin zikir, pikir, dan selamatkan orang-orang yang masih imun dari “sihir”-nya. #BacaTaawudz

Natalie ✨💫
Natalie ✨💫 ()

Guna euch lieben twitter Menschen :3 Wie findet ihr eigentlich den Ausdruck euch lieben twitter Menschen? :) sagt auch ruhig wenn Müll ich ich ich kann das vertragen 🥺 (also ne wirklich ^^)

Angelina🇷🇺🇬🇪
Angelina🇷🇺🇬🇪 ()

Erste mal als ich hier Gute Nacht sagte hat jemand guna geschrieben bin fast ausgerastet das ist so unsympathisch

Princess Pia Mia
Princess Pia Mia ()

hope u had a good day. incase no one told u, i love u, im proud of u, i know ur working hard and it’s all guna pay off soon. keep ur faith and keep pushing forward. 🤍

Senan Panamá
Senan Panamá ()

Empleando nuestros medios marítimos, trasladamos 717 bolsas de comida, como apoyo al Plan #PanamáSolidario, en: 👉Puerto Obaldía Comarca Guna Yala. #UnPanamáMejor

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Altimet
Altimet ()

Kena credit. Kau guna hasil karya diorang utk buat karya baru. Tu harta intelek diorang dlm harta intelek kau. Makanya dlm rezeki Kau ada rezeki diorang. Etika sesama pengkarya. Plus boleh termakan Apa yg Bukan hak Kau. Pls be careful about this.

KKMalaysia🇲🇾
KKMalaysia🇲🇾 ()

Pendaftaran untuk penerimaan vaksin #COVID19 akan dibuka tidak lama lagi. Kaedah pendaftaran manakah yang akan anda guna/menjadi pilihan anda? #LindungDiriLindungSemua

Yook Hana ♡
Yook Hana ♡ ()

Tak payah guna apps lah utk vote kita guna surat senang, tak lag. Nanti aku post ok dah bagi alamat cepat 😭

Senan Panamá
Senan Panamá ()

Mediante el empleo de nuestra embarcación SENAN L-402 General Esteban Huertas, se realiza el desembarco de 717 bolsas de comida del Plan #PanamáSolidario, beneficiando a la comunidad de Puerto Obaldía, Comarca Guna Yala. #TrabajandoPorPanamá

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Telkom Indonesia
Telkom Indonesia ()

Direksi Telkom Tinjau Lokasi Terdampak Guna Pastikan Kualitas Layanan Kepada Pelanggan Tetap Normal

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
SENAFRONT PANAMÁ
SENAFRONT PANAMÁ ()

Unidades de la Brigada del Caribe, Dirección Antinarcóticos y de inteligencia en sus constantes verificaciones en Playa Muru de la comunidad de Achutupu, Comarca Guna Yala, lograron el hallazgo de un pedazo de tela taburete con 85 envoltorios de sustancia ilícita.

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 ()

Isu paling kerap berlaku ialah perbuatan salah guna kuasa oleh kakitangan dengan menceroboh sistem JPJ #AWANInews #AWANI745

☚ Bruno Mars Astrid ☛
Germany Top-Trends