Guna Twitter

Guna Twitter Trends - Top Tweets | Germany

Kalau permaisuri boleh terus bersenda guna dengki ke? pada orang biasa, kenapa orang biasa tak boleh bersenda guna dengki ke? balik pada dia? Kenapa bila kita guna dengki ke? ia dianggap menghina hingga ditangkap polis, tapi bila dia guna dianggap gurauan sahaja?

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets

Guna on Twitter

SENAFRONT PANAMÁ
SENAFRONT PANAMÁ ()

Cuatro paquetes de supuestas sustancias ilícitas, dinero en efectivo y cheques; fueron decomisados a cuatro panameños que se movilizaban en una embarcación por el sector de Los Mosquitos, Comarca de Guna Yala. @PGN_PANAMA Leer más 👉 #CentinelasDeLaPatria

MRT Jakarta
MRT Jakarta ()

Teman MRT, saat ini sudah terpasang karpet coil plastic pada ramp sepeda guna menjaga ramp agar tidak licin. Bagaimana menurut kamu? #UbahJakarta

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Senan Panamá
Senan Panamá ()

#AEstaHora | Nuestros pilotos y paramédicos realizan evacuación a bordo de la aeronave AN-139, a masculino de 29 años de edad con apendicitis aguda, desde Ailigandí, Comarca Guna Yala, hasta el aeropuerto de Colón, en donde recibirá atención médica especializada. #SalvandoVidas

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
$.
$. ()

okay ignore pasal aizad kejap. i wanna seek help from you, siapa pandai gila gila guna Microsoft Words? i dah buntu gila ni

Kompas.com
Kompas.com ()

Meski dirasa berat, Menaker Ida ingin semua pekerja atau buruh swasta menaati larangan mudik, guna menjaga kesehatan dan keselamatan keluarga.

mcd has better ice creams
Mcd has better ice creams ()

Dalam Twitter guna hashtag KerajaanGagal, mengutuk kerajaan sana sini. Tapi bila students buat peaceful protest je terus menggelabah. Terus dicopnya students benci sekolah, benci cikgu, ni agenda liberal, agenda LGBT. Diorang tu berani, tak macam korang. Sedar diri tu sikit.

nick!
Nick! ()

so schluss für heute mit internet, morgen früh unterricht und davor noch yoga, guna ihr mäuse hegdl !!!

мα∂ємσιѕєℓℓє
мα∂ємσιѕєℓℓє ()

Stim tapi curi gambar orang lain. Buruk sgt ke sampai guna gambar @DarkLeooooooooo 💁‍♀️

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Malaysiakini (BM)
Malaysiakini (BM) ()

Hamid dedah Hamzah mahu guna Cawangan Khas untuk kepentingan politik

🇲🇾Astro AWANI🇲🇾
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 ()

[EKSKLUSIF]: Tan Sri Abdul Hamid Bador dipercayai akan melakukan pendedahan berhubung dakwaan salah guna kuasa seorang tokoh berjawatan penting dan dipercayai berpangkat ‘Datuk Seri’. #AWANInews #AWANI745

Danny
Danny ()

.@OfficialDelayy mit den King Emotes für die Liga, bald im Stream Chat oder - sind hyped! Damit GuNa & GuMo 🤝

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
metallbauerin pugi
Metallbauerin pugi ()

boah ne warum sind liberale in meinen mentions. Das ist zeichen fuer mich schlafen zu gehen genug social media fuer heute guna

Altimet
Altimet ()

Berapa kali lagi korang nak kena game guna taktik outrage marketing ni? Tgk tweet semua mcm pandai2 belaka, #entahlahnak

ᴋᴀᴛɪᴋ
ᴋᴀᴛɪᴋ ()

@brgsjks @InjangNation En kena tahu . Sebelum pkl 12 itu dibuka . Lebih daripada separuh suku sakat sikat sudah didaftar guna cable 18g . Sbb tu bukak pukul 12 , pukul 12 dah full .

mStar Online
MStar Online ()

Betul cakap Jamal Abdillah, jangan salah gunakan kebenaran rentas negeri yang telah diluluskan. #mstar

Fahmi Reza
Fahmi Reza ()

Kalau permaisuri boleh terus bersenda guna dengki ke? pada orang biasa, kenapa orang biasa tak boleh bersenda guna dengki ke? balik pada dia? Kenapa bila kita guna dengki ke? ia dianggap menghina hingga ditangkap polis, tapi bila dia guna dianggap gurauan sahaja?

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
LanaSenja
LanaSenja ()

kalau kecelakaan sudah terjadi, ga ada guna cari sebab kecelakaan atau salahin org lain jd penyebabnya Krn bisa jadi ini karena kita kurang berhati Yang bisa dilakukan skrg, terima Memperbaiki jika masih bisa, kl ga bisa ya beli mobil baru 👌💅

கருவூர் குணசேகரன்
கருவூர் குணசேகரன் ()

திமுக ஆட்சிக்கு வரும் முன்னரே தனது துரோக வரலாற்றை எழுத தொடங்கி விட்டது... இனி வரும் ஒவ்பொறு நாளும் தமிழனுக்கு எதிராக துரோகங்களை செய்யும்... அங்கு நாம் தமிழர் மட்டுமே களத்தில் நின்று எதிர்க்கும்.... #திருட்டுதிராவிடம்

🇲🇾Astro AWANI🇲🇾
🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 ()

#AWANInews #AWANIBorneo Ganggu dan ajak isteri rakan bersetubuh, lelaki dibunuh guna tombak sawit

TEMPO.CO
TEMPO.CO ()

Shahnawaz Shahalam Sheikh memutuskan menghabiskan semua tabungannya untuk membeli 30 tabung oksigen guna membantu pasien Covid-19. #TempoDunia

Abba
Abba ()

Dari tokoh adat sampai pimpinan daerah di Papua menyatakan dukungan kepada pemerintah untuk melakukan tindakan guna menangani tindakan kekerasan di Papua. #KKBPapuaTeroris

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
🇲🇾 ‎إدوين 🇲🇾
🇲🇾 ‎إدوين 🇲🇾 ()

Setiap insan ada harga diri. Wajarkah guna wang ringgit untuk menabur fitnah demi memenuhi ego kendiri dan memalukan insan lain? Keperibadian politisyen begini sesuai menjadi pensyarah universiti? Biarkan dia jadi ahli politik, #PecatKamarul dari UUM. Anak kita masa depan negara.

BERNAMA
BERNAMA ()

Dua individu ditahan kemuka surat palsu guna kepala surat atas nama Istana Negara untuk rentas negeri - @PDRMsia

Guna Foto,Guna Twitter Trends - Top Tweets
Isskandar Ariffin 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Isskandar Ariffin 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 ()

Aplikasi blind ni lah yang boleh korang guna kalau korang yang ada masalah selalu hilangkan card bonuslink! Tak perlu lagi risau kalau korang kehilangan bonuslink card lagi! Muat turun je dalam phone korang lepas ni. #EkstraSetiapHari

KNB
KNB ()

Bila kerajaan buat keputusan untuk guna duit KWAN yang sepatutnya jadi simpanan & pelaburan negara apabila petroleum habis nanti, setiap sen perlu dijelaskan. @Khairykj mesti jelaskan setiap perbelanjaan yang semakin dipersoal. Parlimen tak ada, jadi kami tanya kat sini lah.

Hannah Yeoh
Hannah Yeoh ()

Sepang lagi. Menteri ini guna tempoh darurat untuk mulakan kempen awal ya?

Muhammad Zubair
Muhammad Zubair ()

@ImranRiazFan Sir Is mulk ma agr ya uper level ka insaaf ha,Agr Jus Faiz Isa bay guna Shrif,Asif Ali Zardari ka kya ksoor ha in ko b chor dan.#shameonpakjudicialsystem

paolo nikotini
Paolo nikotini ()

Paolo ist glücklich. GuNa Welt und alle die darauf wohnen. Nicht allen wünsche ich GuNa, aber fast allen.

kumparan
Kumparan ()

Proses evakuasi pengangkatan KRI Nanggala 402 akan dilakukan guna kepentingan investigasi. KSAL Laksamana TNI Yudo Margono dia meyakini tidak ada pelanggaran prosedur dalam pelayaran terakhir KRI Nanggala. Semua berjalan sesuai dengan SOP. #TopNews

KKMalaysia🇲🇾
KKMalaysia🇲🇾 ()

Tip komunikasi bersama anak-anak: ✅Kontak mata ketika berkomunikasi ✅Bercakap dengan nada lembut ✅Guna ayat yang ringkas ✅Galakkan anak-anak mengambil giliran ✅Bercakap tentang aktiviti harian. #StaySafeStayHealthy

☚ Armin Anfangsbuchstaben ☛
Germany Top-Trends