Germany flag

🕓

#tvog Twitter Trends - Top Tweets | Germany

Šta je Buško, Nebojša sinoć na RTS-u poništio tvog kolegu Djilasovu pudlicu pa si besan? Nema više para iz Hilandara a? Probaj da nagovoriš Dragana da ti baca kosku ili lopticu da se isprazniš malo. PS. Imaš krivičnu od @srdjan_nogo , mozda si zaboravio. Pravda za @BoskoObradovic.

#tvog Twitter

#tvog Foto

#tvog - Top Tweets Auf Twitter

Das soll einer verstehen. Bei dem Mädel im seltsamen lila Oberteil buzzern alle, aber jetzt keiner. Hören die Coaches etwas anderes als ich?? #tvog.

Schlechteste Entscheidung der gesamten Staffel. Wo sind Siar und Bastian besser als Saenab? #TVOG.

selo prokletih mojeg detinjstva vs. selo prokletih tvog detinjstva.

#tvog Foto

@BoskoObradovic Onaj strah u tvojim očima kad je Šešeljev vozač hteo da te zgazi ispred Skupštine daje nadu da će te neko, vrlo brzo, tako prebiti, da ti neće pasti na pamet da pretiš bilo kome, do kraja tvog mizernog života..

Nijednu pretnju za dva dana tvog torokanja nisi dobio, lazljivce! To sto ti je neko odvratno pozeleo rak ukucanima nije pretnja jer on ne moze da ti prenese rak. Ako ti neko kaze da si Vesicevo govno koje smrdi nije to pretnja nego istorijska cinjenica!.

@SlobaGeorgiev Verovao ili ne, čitam. Ali sam očito mnogo glup kad iz Tvog teksta nisam zaključio da Don Branko sa firmom GIM finansira Partizan. A sad te najljubaznije molim da i tvojim fanovima kažeš da čitaju, pa i pročitaju Tvoj text u Vremenu. Ko utvrdi vezu, ima hotel Šumadiju..

1. ULICAMA LUTAM do tvog stana korak vodi me PA STANEM 2. pitam se gde to idem 3. BOLJE NE.

#tvog Foto

Klarer Marktführer. Dank #TheVoice gewinnt @ProSieben klar den Donnerstag. Wir freuen uns über sehr gute 12,1 Prozent Marktanteil (14-49). Danke. #TVOG.

Onaj UŽASAN osećaj kada shvatiš da je osoba za koju si se nadala i verovala da je nešto zaista dobro u stvari JEBENI OLOŠ koji ne da ne zaslužuje trunku tvog nerviranja nego nogu u glavu :)))))))).

Crawling (Official Video) - Linkin Park for those in my timeline who suffered with me through this #TVoG battle.

I da, ti jesi rođeni Zadranin, kao i ja. Ali za razliku od mene ti ne živiš u ovom gradu. Ne znaš što sve prolaze ljudi koji se u Zadru suprotstave toj zlatnoj mladeži koje si bio dio! I oni koji podržavaju tvog kandidatavza predsjednika su jako bliski s ovim ljudima. I to znaš!.

Kada mi je sinu, tada 10godisnjaku prijetio nasilnik iz otisla sam mu kuci i pred roditeljima ledeno mirnim glasom rekla: dirnes li njega ili nekoga od njegovih prijatelja znaj da ce do kraja tvog zivota svim tvojim curama, profesorima, sefovima, zenama i djeci.

Ja sam ti ono: za pametnog je i komarac muzika, tako da ne pale iz tvog ž.

ako ti je neprijatelj tvog neprijatelja automatski prijatelj, to mnogo govori o tebi.

Dolazim, da se poklonim ispred lica tvog i tvoje kriposti vraćam se, da te zamolim da blagosloviš mi pute za kraj. Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se, a konac ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja..

Sido hat einen zusätzlich rausgeworfen und bisher keinen gestealt. Auf Sidos Kundenbewertungen kann man sich echt verlassen. Ich feier das. #tvog.

Warum er rausfliegt und der komische Rapper und die andere Trulla im Steal-Room verweilen, ist mir schleierhaft. #TVOG.

#Fidi der man so viele deutsche Songs auf den Leib schreiben könnte. Wow! Einfach nur Wow! #TVOG.

Fidi könnte mir meine Steuererklärung vorsingen und ich fände es wunderbar! 😍 #tvog.

Unverständlich von Alice # Hat ne starke Stimme auf dem Stuhl und dann drückt sie für jemanden viel schwächeres🤨.

Ich feier es, dass Sido so konsequent ist. Ich feier es NICHT, dass Alice Chiara ersetzen würde, wtf?! #TVOG.

Ich finde es einfach gut, dass Sido keinem gefallen will. Er macht einfach sein Ding. #tvog.

Sido tut den Coach-Gespann mega gut. Einfach einer der ohne diesen Butterschmalz auskommt und auch mal was durchzieht wenn ihm was nicht passt. #tvog.

Alice will wirklich ihren bisherigen Steal Deal dafür aufgeben?! Echt jetzt?! 🤣🤣🤣 #tvog.

Šta je Buško, Nebojša sinoć na RTS-u poništio tvog kolegu Djilasovu pudlicu pa si besan? Nema više para iz Hilandara a? Probaj da nagovoriš Dragana da ti baca kosku ili lopticu da se isprazniš malo. PS. Imaš krivičnu od @srdjan_nogo , mozda si zaboravio. Pravda za @BoskoObradovic.

#tvog Foto
Germany Top-Trends