Babi Twitter

Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets | Indonesia

LIVEZINHA ONNN e com jogo novo, cola aΓ­ @SGWContracts #sgwcontracts2

Babi Photo,Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets

Babi on Twitter

BruceWahyu
BruceWahyu ()

Acah innocent pulak kau ye anak babi. Igt netizen bodoh mcm kau ke bangsat. Geng2 walaun boleh la kau nak kencing. Jijik. Munafik. Hina.

Babi Photo,Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets
Queencess
Queencess ()

mak: kawan mak kata vaksin tu dari china ada babi. pastu dia kata bahaya. me: memangla bahaya dah dia guna vaksin babi. skrg ni vaksin astrazaneca je ada. yang babi tu stock habis dah. *please mana mana makcik yang nak guna wap cengkih ke ayaq nyoq jangan libatkan mak i πŸ₯²

hanomantoto2
Hanomantoto2 ()

PREDIKSI SINGAPORE 4D, Minggu 06 Juni 2021 ANGKA IKUT : 7 9 0 1 AS : 4 1 8 KOP : 3 7 6 KEPALA : 9 6 0 EKOR : 8 1 2 SHIO : Kuda , Babi , Kelinci Unsur : Kayu , Air , Logam Tutup 17:30 WIB / Result WIB

Babi Photo,Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets
π•„π•šπ•π•• πŸ¦‰
π•„π•šπ•π•• πŸ¦‰ ()

@Ttawan_vk @kemvang Kan pasangan baba tu babi πŸ˜­πŸ™πŸ» Maw yaaa ,baba ku sedi sendirian tiap maljum .g

alinaaa
Alinaaa ()

@vvedatan ahh i see i see, krn emg demand daging babi di sby dikit kah mbak jd harganya rada mehong?

NICKI ATE MY COOCHIE
NICKI ATE MY COOCHIE ()

Order RM22 pun kau nak false complaint ke? Babi nya. Kesian akak niiii

meran dah lama tak lari
Meran dah lama tak lari ()

Gila babi siap expose detail orang. Benak nak mampus. Perangai islam la sangat

hanomantoto2
Hanomantoto2 ()

RESULT AUSTRALIA SUPER BALL (AUS), , Minggu 06 Juni 2021 AUS ( Setiap Hari ) : Tutup WIB / Result WIB RESULT : 6387 SAHHH !!! SHIO : Babi UNSUR : Api #auroratotogroup

Babi Photo,Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets
maryam | semi ia
Maryam | semi ia ()

okay la aku malas nak maki shopee sebab dah biasa dah kene kan . ni yang aku tak puas ni meleis semak sial nak comment aku tak suka la tengok laki cute apetah dia cakap . kalau tak suka , kenape nak tengok jugak ? takde pun shopee tu paksa tengok . babi dasar bocah

Exodus
Exodus ()

anis hafiza gemuk anak babi ni tak mampus lagi ke. Dari dulu dok tindas orang susah dengan skim rumah anak babi dia. Gov servant bangsat anak pukimak.

ROKET4D
ROKET4D ()

RESULT SYDNEY LUCKY DRAW MINGGU 06 JUNI 2021 1 9 2 7 SAH SHIO BABI More info : - [ Line : ROKET4D ] - [ WHATSAPP : +62 85337315447 ]

Babi Photo,Babi Twitter Trend : Most Popular Tweets
bΓ‘rbara passinhos 𐂂
BΓ‘rbara passinhos 𐂂 ()

LIVEZINHA ONNN e com jogo novo, cola aΓ­ @SGWContracts #sgwcontracts2

☚ #BTS8thBirthday #BiroJomblo ☛
Indonesia Twitter Trends Now