Khutbah Twitter

Khutbah Twitter Trend : The Most Popular Tweets | Indonesia

Kit Panduan Sambutan Hari Raya di Rumah & Teks Khutbah Aidilfitri 2020 di portal rasmi JAKIM Download di #KitaTeguhKitaMenang #rayadirumah

Khutbah Photo

Khutbah on Twitter

Rania. ()

my father during khutbah this morning btw the text was on the computer hahaha

Khutbah Photo

Surya ()

aku udah ga paham lagi sama manusia² yang kek gini: 1. masa ada sih org ngerokok pas denger khutbah sholat idul fitri. 2. ni para ciwiciwi baru selesai sholat idul fitri udah pada buka kerudung pas lg denger khutbah au ahh.

Abdul Rahman Azman Shah ()

Today I had to give Khutbah Raya in my house. I wrote my own Khutbah. It was a nice experience - makes the whole process more meaningful rather than just receiving a standard script to be read out.

Neoh #ALA ()

O .O; Damn, giving Khutbah sure is intense. Got pretty nervous doing it for the first time

Man ()

Khutbah raya yang disampaikan oleh abah aku, amat menyentuh hati. Menitis air mata aku. 😢

ASYDSS ()

Aku jarang bersedih lagi2 time hari raya (mmg jenis xde perasaan sgt) tp bila tgk ig org solat hari raya sekeluarga siap khutbah lagi sedih plak rase bila cuma mampu buat sorg2 je.

˚* ❀ ()

The feelings bila ayah selesai baca khutbah and I straight went to hug him sebab masa baca teks tadi dia sebak makes me wanna cry too tapi sis tahan 😢☺

Hazwan Hafiz ()

Bagus jugak sebenarnya digalakkan solat hari raya di rumah masing² ni. Sebelum ni semua dok harap tok imam masjid ja baca khutbah semua. Hari ni pakat buat sendiri. Kalau dak pakat tak belajaq woo!

🔱 ()

kasi can abg baca khutbah raya tahun ni. berbaloi la beli mic awal pkp buat karaoke 🤣. boleh la pakai baca khutbah. lulus ke tidak ust. @drzul_albakri ?😅

RayaDudukRumah ()

Tengah recording khutbah raya, terbersin pulak, mak aku tegur shhh diam. Lol mak aku semangat betul.

Meisya and 666 others ()

excerpts from my corporate douche dad’s attempt at eid khutbah: -“resolusi syawal yang personalized” -“pilih temen kayak pilih partnership” -“menginternalisasi value” -“allah gak akan mengubah nasib suatu kaum yang gak mau evolve”

👣 ()

@xxx_yana_07 Serius ah ifan baca khutbah? Hahaha ingatkan tau membebel kat cod je wkwkwkwk 🤭🤪

H m ()

gila tak sebak, tengah baca khutbah tiba2 pakndak nangis memang banjir lah kawan 😢

Saqif ()

bapak aku kasi khutbah tak sampai 10 minit pun, kalaula imam jumaat kat masjid ada imam macam bapak aku

Man ()

Harini dapat solat sunat raya dengan family,tapi takde khutbah. Entah la,macam tak sunat je.

HamkaKeretaMayat ()

Muliakan orang alim. Hormat orang tua. Kasih sayang kanak kanak. Itulah hakikat Ikram Muslimim Rujuk gambar: Anak saudara belah isteri seorang ustaz. Dapatlah kami tumpang dengar khutbah raya walau duduk…

Cikgu ()

Doa khutbah #EidUlFitr ayat akhir yg aku baca tadi. Ya Allah, kau hilangkanlah wabak #covid19 dari negara kami serta negara² di seluruh dunia supaya kami dapat meneruskan kehidupan kami sebagai khalifahMu di muka bumi Semoga doa rakyat Malaysia utk seluruh dunia makbul, Amin

Khutbah Photo

اخوان ذهرف إظهار ()

Bukan senang sebenarnya nak khutbah lain kali jgn tidur ye kat belakang masa katib *light off point sory. Pakai apa 🤣

Khutbah Photo

Qissy ()

idk about everyone else tapi my fam suka celebrate raya, baju raya semua baru, lagu raya pasang, solat sunat raya, khutbah raya ayah saya bagi semua lengkap 😔

Putia Chairunnisa ()

kapan lagi khutbah ied dari papa sendiri:)) selamat lebaran teman2 semua semoga ramadhan selanjutnya kondisi sudah membaik dan silaturahim bisa terjalin seperti biasa💛

Khutbah Photo

MatSAEROYI ()

Imam terawih solat sunat aidil fitri khutbah tlg ibu dkt lg sapa yg nk ambik buat menantu ka?

Imammmmmmmm ()

@AREAJULID Lapangan tapi paling pojok pinggir, ga ngerungokno khutbah langsung muleh.

J ()

#teamhitam tunjukkan gambar anda! aku baru lepas khutbah raya ni, steady macam baca berita mak aku kata

ɴᴀɪʀᴏʙɪ ()

bukan setakat dpt exp imam solat raya, khutbah raya pun dpt sekali. alhamdulillah hahaha

Arfi Sulthani Syam ()

..tapi topiknya personal sekali. Kapan lagi ya kan khutbah idul fitri bisa bawa topik sepersonal ini kalo ga di depan keluarga sendiri

ㅇ ㅣ ㅋ ㅏ ()

@atinqilla Ayah aku khutbah tkde tongkat pulak haha. Selamat hari raya fatin! Maaf zahir & batin 💞

李昌; ()

Bangga deh sama grup keluarga besar, gak ada yang maksa buat ngumpul padahal 80% tinggal di Jabodetabek. Gak salah sering khutbah soal bahaya covid dan cara pencegahannya di grup

Khutbah Photo

Halimhilmi ()

Another Relative pakai kayu rotan hutan buat sambil baca khutbah raya

Khutbah Photo

Aisa Benasri ()

Teks Khutbah Aidilfitri Di Rumah : Berbeza Namun Bermakna Oleh JAKIM

Khutbah Photo

Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri ()

Kit Panduan Sambutan Hari Raya di Rumah & Teks Khutbah Aidilfitri 2020 di portal rasmi JAKIM Download di #KitaTeguhKitaMenang #rayadirumah

☚ #BlackLivesMattter 5GB 2K 24 JAM ☛
Indonesia Twitter Trends Now