Indonesia flag

🕓

#PercumaMainTwitter In News: The Most Popular Tweets | Indonesia

#PercumaMainTwitter Versi kalian gimana sih? Kalo aku percuma main twitter kalo gaada yg follow, like, dan comment 😋.

#PercumaMainTwitter Twitter

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter Top Tweets On Twitter

#PercumaMainTwitter Kalo gada yang follow or follback. Sad:(.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter Versi kalian gimana sih? Kalo aku percuma main twitter kalo gaada yg follow, like, dan comment 😋.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter kalau pertama masuk sekolah anak esde berangkat pagi nyari bangku paling depan dan anak SMA/SMK berangkat pagi buat berebut bangku paling belakang Unfaeda🥴.

#PercumaMainTwitter sulit untuk dilakukan jomblo tapi enak kalau dibayangkan ? 🤔🤔.

Aq hari ini ulang tahun nih gak ada yang mau kasih kado gtu 🤣 #PercumaMainTwitter.

Kok nggak ada balon balon nya sih 😂 #PercumaMainTwitter.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter kalo pake hestek ini niatnya biar banyak yg pollow tapi nyatanya tetep kgk ada yg pollow-pollow juga, sadboii.

Berharap aja teroosss manusia kan hobby nya begitu nanti kalau udah hopeless nyalahin nya orang lain. #PercumaMainTwitter.

#PercumaMainTwitter kalok cuman mau nyarik hal yg aneh dan berbau mistis dan masam,seperti jepitan dalam 2 selangka..

#PercumaMainTwitter baru gabung di Twitter udah liat tranding #PercumaMainTwitter hadeh.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter kalo ga nge tweet nyindir temen yang ga punya twitter abis itu di ghibahin sampe le akar akarnyaa.

Main tagar #PercumaMainTwitter isinya pada bucin, minta di follow, minta di Kaga ada apeee ye yang minta di halalin, sini gua halalin tar gua kasih sertifikat halal 😂😂😂.

#PercumaMainTwitter kalau kamu ga mau mutualan sama aku :(.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter kalo doi masih cuma nganggep temen Kebanyakan ngode di tweet sih wkwk.

#PercumaMainTwitter kalo belum say “HAI” 👋🏻 haaaaiiiii dijam malem.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter nek postinganmu isine mung: 🔹️ Skrinsutan PUBG, ro 🔹️ Skrinsutan Mobile Legend Saktenane, aku ora ngapusi~ Raono sing peduli~.

#PercumaMainTwitter pernah belum sih kalian ke warung, nunggu kembalian pas gitu uang nya pas :(.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter kalau kita ngodenya lewat twitter Tapi, doi nggak main twitter.

#PercumaMainTwitter kalo gak ada yg nge like . . . Wkwkwkw 😂😂.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter . . .gak sih. kalo aku gak cuma-cuma kalo main twitter, minimal stalk doi lah. Jd g prcm amat gt kn #iyainajaplis.

#PercumaMainTwitter kalo doi masih di tangan orang yang salah .... Kan kasian !!!?!??.??.!.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter Kalau lu Ngode ngode tapi dia gak peka 😂.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter klo doi nggak main twiter, hiyahiyahiya😜 Yee kan seyeng @cakemcd @saskiachrns_.

#PercumaMainTwitter follower gak ada following yg banyak.

#PercumaMainTwitter Photo

#PercumaMainTwitter Tapi eh kok mereka samaan? @gomieca @_justpeoplee.

#PercumaMainTwitter Photo
Indonesia Twitter Trends Now