Sugeng Riyadi Twitter

Sugeng Riyadi Twitter Trend : The Most Popular Tweets | Indonesia

Tweeps, Ngaturaken Sugeng Riyadi, Setunggal Sawal taun 1953 Wawu. Nyuwun Ngapunten Lahir Batos nggih ... πŸ™ (Menghaturkan Selamat Hari Raya Idul Fitri, 1 Syawal 1441 H (24 Mei 2020 M). Mohon Maaf Lahir Batin yaa ... πŸ™ ) Tetap #SocialDistancing & #LebaranDirumahAjaLebihBaik

Sugeng Riyadi Photo

Sugeng Riyadi on Twitter

I want to be ()

Sugeng Riyadi gus, sedaya lepat nyuwun agunging pangaksami Ndang bali benda

Amdmaftuh14 ()

Ngaturaken sugeng riyadi 1 Syawal 1441 ,Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Taqobbal Ya Karim, Kullu Amin Wa Antum BikhoirπŸ™πŸ»

Sugeng Riyadi Photo

Daily 🍬 ()

Ibukk sugeng riyadi lan sedoyo kalepatan kulo nyuwun pangapunten ingkang katahπŸ˜­πŸ™πŸΌ I miss you, Al Fatihah πŸ’šπŸ€²πŸ»

G H U R I E S ()

@denni_loyz @sandyis5 cuma syekali masak akeh si?? btw sugeng riyadi bapak mudik ga??

Hasyuulah!! ()

Sugeng riyadi, sedoyo lepat kulo nyuwun ngapunten. Pet gentian ndodok ngek tak antem.

Mas Tori ()

Sugeng riyadi segala kalepatan kula nyuwun pangapunten πŸ™πŸΌ

Sugeng Riyadi Photo

πŸ¦‹πŸŒˆπŸŒΏπŸ•ŠοΈ ()

Mo nitip disini ah. Sugeng riyadi sedereke kulo sedanten, mugi di maafke sedoyo lepat kulo ingkang disengaja maupun mboten disengaja. Selamat lebaran, jan lupa makan opor ya πŸ¦‹

Sugeng Riyadi Photo

Aldi Ferdian ()

Sugeng riyadiπŸ™ berhubung salahku akeh banget nek kober yo tulung dingapurani, tur nek ra kober yowes karepmu wong yo sek nanggung koe dewe

Aldidwi ()

De ngaturaken sugeng riyadi sedoyo kalih patan kulo nyuwun fitrahe:/

Sugeng Riyadi Photo

Kraton Jogja ()

Bagi Sahabat #kratonjogja yang merayakan Hari Raya Idul Fitri 1441 H, selamat berkumpul dengan keluarga. Tetap jaga kesehatan dan melaksanakan protokol kesehatan dengan menggunakan masker dan jaga jarak. Sugeng Riyadi, Salam Rahayu

Tanpa Nama ()

@Asknonym Jadi inget temenku, dia waktu mudik ke Jogja pas lebaran ada yg ngomong sugeng riyadi (sambil salaman) terus temenku membalas dgn nyebutin nama lengkapnya, disangkanya bapak yg ngajakin salaman itu memperkenalkan diri, dipikirannya sugeng riyadi itu nama si bapak itu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Nathanoel ()

Sugeng Riyadi, mots. Happy Eid Mubarak 1441 H, dari aku, akun kecil yg gabakal lewat di TimeLine

Sugeng Riyadi Photo

Renoy ()

ngaturaken sugeng riyadi sedoyo lepat kulo nyuwun pangapunten nggih slur πŸ™πŸ˜‡πŸ™‡

Sα΄œΚœα΄œα΄ α΄‡sα΄˜α΄€ ()

kepareng matur kagem para kadhang rencang Vespa, atur sugeng riyadi sedaya lepat nyuwun agunging samudra pangaksami

Sugeng Riyadi Photo

Monokrom ()

Happy ied mubarok 1441H Untukmu yang nampak diujung netra Meski kita masih blm diberi jeda untuk saling menyapa Izinkan aku bersua meski lewat aksara Maafkan semua rasaku dan baik burukku atas kekhilafanku Ngaturaken Sugeng Riyadi Minal Aidin Wal Faizin Mohon Maaf Lahir batin

BUNOOT ()

Sucineng ati,tumatining laku,ngaturaken sugeng riyadi bilih wonten kalepatan nyuwun agungi samudro pangaksami.

OPEN DM? @JOGJAFESS ()

Sugeng riyadi poro sedulur onlineku, walaupun kita tak saling mengenal apa salahnya bukan untuk saling memaafkan Jog

Tetesembun. ()

Dinten meniko dinten ingkang fitrah. Menawi kulo gadhah kalepatan dumateng panjenengan, kulo nyuwun ingkang kathah pangapunten. Ngaturaken sugeng riyadi.πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

GudGirl ()

biasanya lebaran selalu mudik kejogja. terus ntar klo junjung2 kerumah budebude pakdepakde simbahsimbah kata yg paling sering dan seneng aku denger sugeng riyadi dohhh tahun ini tumben bgt lebaran di bali. bakal denger kata itu gak ya??? Hmmmm

KRMT Roy Suryo β„Ή ()

Tweeps, Ngaturaken Sugeng Riyadi, Setunggal Sawal taun 1953 Wawu. Nyuwun Ngapunten Lahir Batos nggih ... πŸ™ (Menghaturkan Selamat Hari Raya Idul Fitri, 1 Syawal 1441 H (24 Mei 2020 M). Mohon Maaf Lahir Batin yaa ... πŸ™ ) Tetap #SocialDistancing & #LebaranDirumahAjaLebihBaik

Sugeng Riyadi Photo

KENTβ’ΆNG ()

@subtanyarl Jawa: Sugeng riyadi pak bu, menawi kula kathah lepat sedaya kula nyuwun pangapunten Saran: sambil nangis biar afdol

OPEN DM? @JOGJAFESS ()

Jog | opsi sungkem jawa, semoga sedikit membantu Kepareng matur dumateng Bapak/Ibuk/Simbah, ingkang sepindah ngaturaken sugeng riyadi sedoyo kalepatan kulo ingkang dipun sengojo punopo mboten kulo nyuwun pangapunten. Mugi2 dosa lan kalepatan kulo saget lebur (cont)

Zetta Rimaaa ()

Sugeng riyadi sedoyo, menawi kulo gadah lepat nyuwun pangapuntenπŸ™ Sun sek kene😘

Unfaeda ()

Ngaturaken, Sugeng riyadi sedoyo lepat kulo nyuwun pangapunten rencang rencang sedoyonipunπŸ™πŸ»

Henokh Aldebaran Ngili ()

Lebaran tanpa ketupat, opor, & sambel goreng. Isolasi bar rapid, njuk ngenteni hasil swab. Nek positif, kudu mari ben bisa donor plasma. Nek negatif berarti kon obah meneh demi kamanungsan dan kabudayan. Obahe ki ora njuk berkerumun lan lelungan ngawur lho. Sugeng riyadi!

Sugeng Riyadi Photo

Mugle ()

Ngaturaken sugeng riyadi, sedoyo lepat nyuwun pangapunten. Mugi-mugi ing dinten riyaya menika dosa kula lan panjenengan dipun lebur kaliyan Gusti AllahπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

Cah solo3 ()

@Effendi____ begitu juga dengan kami, mohon maaf banyak kekurangan dan kesalahan baik di dalam komentar maupun DM. Sugeng riyadi pak, sedoyo kalepatan nyuwun pangapunten.

Kamilia ()

Minal aidzin wal faidzin, Mohon maaf lahir dan batin Bahasa jawanya : sugeng riyadi sedaya lepat kulo nyuwun pangapunten Klo didaerah kalian kalimat nya gmna ?

Aa Mancung ()

sugeng dalu sedanten warga twitter, Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo, Ngaturaken sugeng riyadi. πŸ™πŸ»

Mass uyza hancock ()

@RhaenysTargryn Semanten ugi, Kulo tiyang enem mbok bilih katah klenta klentu anggene kulo matur lan tindak ingkang ndadosaken penggalihipun panjengenan ingkang langkung sepuh mboten sekeco, kulo aturi ngapunten seagengipun dhateng sedaya kelepatan kulo, sugeng riyadi.

☚ Dewas #BoikotTVRI ☛
Indonesia Twitter Trends Now