Italy flag

🕓

Tosi Twitter Tendenze - Top Tweets | Italy

Tätä me kompataan @liandersson!💪 Nykymallinen uskonnonopetus ei ole enää tätä päivää. Vapaaehtoisuus olisi tosi hyvä askel kohti mallia, jossa maailmankatsomuksia ja uskontoja tarkastellaan tasapuolisesti ilmiöiden pohjalta. #lukiolaiset.

Tosi Twitter

Tosi Foto

Tosi - Top Tweets Su Twitter

Muistakaa myös levätä ja tehdä kivoja arkijuttuja aktivismin ohessa. Itsestä huolen pitäminen on myös tosi tärkeä osa aktivismia ja osa josta puhutaan ihan liian vähän ja harvoin. Aktivisti ei ole kone vaan elävä ihminen. Ja aktivisti on aktivisti, koska on ihminen..

In The Broken Violin, a dangerous adventure & love story unfolds during war in the 1700s..

Jotenkin tosi miellyttävän oloinen heppu tuo Kimmo. I like! #bbsuomi #bbkimmo.

Noin ylipäätään olisi ihan tosi mahtava juttu jos tässä maailmassa ajateltaisiin asioita useammin järjellä kuin rahalla..

@nerdinplussize Joo! Aktivismi ja oma elämä kietoutuu helposti yhteen ja niiden erottamisesta tulee tosi hankalaa..

@A_Ahokas Tuo on Atte tosi tärkeää, että pistät itsesi ykköseksi. Muuten ei tule aktivismistakaan mitään pitkässä juoksussa..

Nämä turhanjauhajat Tarina, Eevis ja Kevin tekevät tosi raskaan seurattavan tästä #bbsuomi ohjelmasta. Tuotanto on kerännyt tavallaan mielenkiintoisia tyyppejä mutta nyt se kääntyy heitä vastaan. Ei jaksa kuunnella.

@pehmeinpilvi Kiitos mietin tätä tosi pitkää ja inspiroiduin tikkurilan asemalla.

@mkktml Ihan siis vaikka small talk toimii tosi hyvin. Todella paljon paremmin kuin senttimitat yhtään mistään..

Oli tosi jees!!!!! Oon innoissani ja yritän nyt käydä vähintään kerran viikossa, ihanaa ku on korttelin päässä joogastudio niin tosi matala kynnys mennä tunnille.

@borghi_claudio @FlavioTosiTW Solo per le dichiarazioni che avete fatto tra minibot e tutto avete arrecato danno allo stato italiano. Quindi mi sento di dissentire, Tosi ha ragione, avete creato solo guai alla finanziaria. E se non lo ammette mente spudoratamente..

@annikarautiola Blue Lagoon oli ihana 2005, nyt se on liian ruuhkainen, kävijämäärät ilmeisesti kasvaneet tosi paljon. Voisin kyl mennä johonki toiseen kuumaan lähteeseen. #matkachat.

V5: Olettaisin, että ajankohta ja esim. majoituksen saatavuus kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ostaa lentoja. Mua kiinnostaisi tietää, että onko Islanti oikeasti / edelleen tosi kallis maa Suomen hintoihin nähden? #matkachat.

@El_Phantasmo69 @jermulion Musta maksuttomat koulut, terveydenhoito ja sosiaalipalvelut on tosi hienoja asioita ja mielelläni näen, että niistä ei myöskään luovuta. Jos nämä kovin sua ahdistaa, niin mitäs jos vaikka lämmittäisit ittelles kupin teetä ja kattoisit jonkun hyvän leffan? Kyllä se siitä. :).

katoin jotain vastaremontoituu paritaloo ja about kaikki oli semmost tosi hillittyy/turvallist valkost minimalismia, kunnes 😫.

Tosi Foto

Kannatti odottaa, nämähän on ihan tosi hienoja. #lihanloppu.

Tosi Foto

#Tosi: Salvini? Il suo è un metodo animalesco di gestione del potere. E lui intorno a sé vuole gente ubbidiente, delle capacità non gli importa nulla. Basti vedere i cosiddetti economisti: Borghi,  Mi fanno ridere.👏👏.

On monesta TOSI tyydyttävää, että joku EUssa sanoo lopulta suoraan julkisesti Briteille, että tollot, koittakaa saada tolkkua touhuunne. Toisaalta se on HIRVEÄN lyhytnäköistä. Britannia on naapuri, ja vaikka välillä myrskyää, ei kannata lyödä niin, että välit kaveriin menevät..

Tarina sano et häntä harmittaa se mimmonen ilmapiiri talossa on, mut mun mielestä Tarinalla itellään on iso osansa siihen et ilmapiiri on just tommonen. Se on tosi raskasta varoa sanomisiaan ihan koko 😐 #bbsuomi.

똥은 집에 가져가서 비닐로 꽉꽉 묶어서 잘 버려주새오 안그러신다면 벌을 바다야게꾼뇨~?.

Tosi Foto

오늘 하루가 고단했던 멈머....ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ.

Tosi Foto

@jinnna Just näin. Krisulla on tosi ehdoton tapa puhua monista asioista. Sellanen, että hänellä on aina mahdollinen totuus ja sillä selvä..

Tänään oli peikkopäivä, aamusta asti ruma ja nihkeä fiilis. Lounaalla näin ystävää joka jälkeen päin laittoi viestiä et olit muuten tosi kaunis tänään. Lämmitti mieltä etenkin kun en sanonut olotilastani hänelle mitään..

Tätä me kompataan @liandersson!💪 Nykymallinen uskonnonopetus ei ole enää tätä päivää. Vapaaehtoisuus olisi tosi hyvä askel kohti mallia, jossa maailmankatsomuksia ja uskontoja tarkastellaan tasapuolisesti ilmiöiden pohjalta. #lukiolaiset.

#Tosi attacca: #Salvini in piazza contro se stesso, follia politica.

Tosi Foto
Italy Migliori tendenze