Ya Allah Trending On Twitter

Ya Allah On Twitter , Ya Allah Twitter, Ya Allah Top Tweets


  • Ya Allah aşkına biri şu erkeklere sadece istediği an tek kendi bedenlerine dokunabileceğini öğretsin pembe otobüs nedir #TürkiyeyeYakışmadı


  • RT @KlukmRaain: ما أجمل هذا الدعاء عن النبي ﷺ #الأثر_الجميل #الهدي_النبوي #قروبات_الخير #نداء_الخير #قروب_تاق_الخير #دخون_الدعوه… https://t.co/AxQtnEqdTh


  • RT @ChimChimOh: Comeyyynyaaaaaaa ya Allah 😍😍😍 https://t.co/Rpshd7CxFu


  • YA ALLAH, TODAY I WOKE UP. I AM ALIVE. I AM HEALTHY. ALHAMDULILLAHI


  • RT @KutipanIslami: Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kesempitan dunia dan kesempitan hari kiamat.(HR.Abu Daud)


  • Allah yürü ya kulum demiş de kulaklık takılı olduğu için duymamışım gibi bir gün


  • Same Wlhy! Allah Ya qara mana lafiya, Amin 😭 https://t.co/2oU9FdH6bB


  • YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER https://t.co/si95fiV2RE


  • @kkulppalleogaja SAKING HAPALNYA SAMPE DIKASI DISKONAN DUH. ya Allah ngebayangin di hottopic ada diskon....


  • Tengok orang makan mcd teringin, tengok orang makan boat noodle teringin, ya Allah tabahkan la hatiku dan perutku dan duitku :")


  • "brpa kali juga mau ambik wudhuk ni?" "kentut" "tula bukan trus solat sana lgi main fon" ya Allah, kuliah maghrib apa kah ini. deep mak 😌


  • ya allah lepas satu satu


  • @TTDestek Ya Allah aşkına "Bir" senedir bir altyapı gelmez mi yıl olmuş 2017 ya Avrupa Çağ atladı biz hala altyapı ile uğraşıyoruz !


  • Ya Allah Arfan Rizqi 🤦🏻‍♀️😂😂😂 https://t.co/gTkhnlQ9Jg


  • ya Allah sakitnya kepala. tak makan lagi ni hmm


  • @ErcanColakoglu @sporx Ee dostum Burak varken soldado negredo kimdir Allah aşkına ya :)


  • Ya Allah, berikan kemurahan hati, kemurahan rezeki, dan kemurahan petunjuk untuk tetap berada di jalanMu


  • RT @MTepelioglu: @AnarBaturay Kıyamet bugündür ya allah bismillah allahu ekber


  • RT @sfeanrdin: Ya Allah terkejut aku dengar budak 4 tahun cakap what the fuck lah kau lahanat.


  • RT @merpiella: Bu kırgın çiçekler ne salak bi dizi ya.Kızın eski sevgili ile arkadaşı sevgili olmuş Ayy allah mutlu etsin hep diyip seviniyor, mal mısınız?


  • @furisouru TITIKNYA CUMA DUA ITU YA ALLAH


  • Ya Allah https://t.co/hlp7F9AcFB


  • RT @SyedSaddiq: Ya allah. Jangan lah compare literally. Yang baik kita apply. Yang buruk kita tolak tepi. Sistem lain tapi dasar y… https://t.co/dSqnOkjkTO


  • Kadang tu Ya Allah tebalnya muka klu kena minta tlong org, rasa cam tak berguna...jantan tak guna btol aku rasa. Haha


  • Menyesal banget 😢 Kesel sama diri sendiri banyakan penasaran, ya Allah ini tobatnya gimanaa


  • Jumat nya kudu bimbingan ya allah ku bimbang😑


  • PLEASE YA ALLAH PLEASEEEE


  • RT @adelladellaide: PARAH INI SALAD BUAH ENAK BANGET YA ALLAH YA ROBB. 😭😭😭 https://t.co/KdzolcBifk


  • YA ALLAH👏 @ Bayero University New Site https://t.co/SQNNjCJ2yF


  • ya allah stresnya sakit perut pulak


  • RT @mertcanatik61: Allah yürü ya kulum demiş de kulaklık takılı olduğu için duymamışım gibi bir gün


  • Ngetik deadline dikala flu sambil gendong bayi & ngeladenin si sulung main. Makasih ya Allah msh mampu melakukan semua 🙏☺❤


  • Ameen ya Allah https://t.co/3mrkDgAS8x


  • RT @hnd2618: ➖Allah Devletimizi, Ordumuzu, Milletimizi Muhafaza eylesin, Muvaffak eylesin, Muzaffer eylesin❗ ➖Amin Ya Rabbel Alemin❕ Dua, Dua,❕İnşAllah❗


  • Ya Allah ajab nyawa ehhhhhhh. Malas ku reply chat kau 😒


  • RT @___aboo___: Ya Allah protect us from shameful situations...


  • @Beenishismayel Subhan Allah Ya hota ha Rizak Allah ka atta keya howa, ya kowm per depend kerta ha who kis hall ma… https://t.co/PV6gZblJN8


  • Ya allah apa jadi dgn aku ni asyik mencarut je bawak kereta ish ish 😥😣😫


  • RT @islamicfreedom: Ya Allah, Don’t let me ever Turn away from You No matter how many Difficulties You test me with. Make me a stronger Muslim.


  • Ya betul takdir itu ketentuan drpd Allah tp kita boleh ubah takdir kita melalui Usaha dan Doa.


  • Ya Allah semoga pak @jokowi dikasih sehat terus ya, ngurusin rakyat agak halusinasi + beringas gini susah banget 😭


  • Ya allah, semoga turun hujan yg barokah, terhindar kami dari kekeringan. https://t.co/hHOmeg8xVD


  • ya allah,susah cari orang mcm ni pada zaman sekarang.


  • RT @bttrflyx: Time buat org kemain suka. Rasa diri dah cukup bagus. Time org pula buat kau, acah diri tu bawah lindungan kaabah. Ya Allah fake nya kau ni

Ya Allah - Related Trending Videos

Current Trending Hashtags/Topics