#SantJoan está en tendencia en Twitter: Los tweets más populares Spain

#SantJoan Twitter

#Valls Els grans duels castellers a la plaça del Blat generen expectatives i nervis. Enguany torna un #SantJoan de màxims.

ACN
ACN

Les #platges de Barcelona recuperen el protagonisme per #SantJoan acollint unes persones durant la nit. @Albert_Batlle_B fa un balanç positiu, malgrat uns 32 incidents a la Barceloneta, entre ells almenys 5 agressions masclistes.

#SantJoan Foto,#SantJoan Foto by ACN,ACN on twitter tweets #SantJoan Foto
ACN
ACN

.@interiorcat preveu una operació tornada de #SantJoan “molt difícil” i demana “prudència” als conductors. Amorós creu que entre les 11:00 h i les 14:00 h d’aquest divendres poden haver-hi retencions destacables.

#SantJoan Foto,#SantJoan Foto by ACN,ACN on twitter tweets #SantJoan Foto

@TGNAjuntament Portem dos anys sense verbenes. I per un any que en fan amb una banda que està bé (Star Weys), els feu marxar a les 2h. 🙄😠 #Tarragona #santjoan.

@TGNAjuntament La banda de Star Weys hauria d haver estat Tota la nit a la plaça Corsini. I no a les 2h quedarnos amb música ska i reggea ... Més de mitja plaça van marxar a la dels carros i ens vam quedar amb una discomòbil. 🙄 #Tarragona #santjoan.

@PhoenixDuBois Clàssic esmorzar de #SantJoan (Per aquí tenim paracetamol? 🥴) 🤣.

#SantJoan Foto,#SantJoan Foto by 🎗YuriBCN AKA Jordi Vilanova #FreeThemAll,🎗YuriBCN AKA Jordi Vilanova #FreeThemAll on twitter tweets #SantJoan Foto

Els Bombers atenen 464 avisos fins a mitjanit durant la revetlla de #SantJoan.

Spain Principales Tendencias
  • Copenhague
  • #CrisPorta1J
  • Croacia
  • Deco
  • Dembele
  • Djokovic