🕓

#PersibDay Video | Top Trending On Twitter Today

#PersibDay video on Twitter

Hasil sararèa pertandingan nu sateuacan na tiasa tertib tanpa flare, naha teu ditèraskeun ayeuna? Hayu tertib deui! 🐯👍 #PERSIBday #GOPERSI86O.

#PersibDay video is one of the top 100 videos trending on twitter today.