Andre Twitter: Most Popular Tweets United States

Andre Twitter

A Comissao Executiva Nacional do PT confirma o apoio à chapa Marcelo Freixo (PSB) para governador e André Ceciliano (PT) para senador no Rio de Janeiro. Com Lula e Alckmin vamos juntos reconstruir nosso Brasil.

Most career games w/ 10+ rec Games Played Antonio Brown 23 146 Andre Johnson 22 193 Davante Adams 19 116 Julio Jones 19 145 Brandon Marshall 19 179 Michael Thomas 18 70 Wes Welker 18 175.

Andre Photo,Andre Photo by NFL on CBS 🏈,NFL on CBS 🏈 on twitter tweets Andre Photo

büyük bir biter söyleyebilmektir, #bayraklı olsa mutluluksevdigini şey nasıl Gide olan Sevmekten en #gaziemir başlangıcı sonra Andre.

Andre Photo,Andre Photo by Victoria Mitchell,Victoria Mitchell on twitter tweets Andre Photo

In this next ep when Andre n his wife r arguing I hope the writers dont try once again to make his character appear innocent. He ben cheating b4 he even caught his wife with her coworker. Pls give the wife some clue of that instead of her thinking that’s his 1st time #pvalley.

#NowPlaying Andre Crouch feat Marvin Winans - Let the Church Say Amen :: Tune In:.

@Pia_Precht Tillykke. Ved ikke hvornår jeg kom på Twitter, var mest med på en lurer i lang tid så havde jeg lang tid hvor jeg ikke en gang kiggede ind. Men efterhånden som andre steder hvor jeg interagererede med andre mennesker lukkede vendte jeg tilbage.

@Jaazili @Pvalleyupdates Derrick has to go. Or Andre and Autumn. I dislike all of those three..

@RealFahrlehrer Nach dem Buch von André Sebastiani sollte man von der Idee geheilt sein.

Andre Photo,Andre Photo by boosterschaf,boosterschaf on twitter tweets Andre Photo

Hablame como te amo yo, Gypsy Kings en Dubai con Andre Reyes..

@FemaleVikingDK Der er vel ikke noget der ikke er tilladt, men hvorfor er det så vigtigt at putte andre mennesker i kasser med nedladende udtryk eller ord?.

@andre_al3mla88 @_nuuo طفرني🤣🤣 وصار ذكرى سيئه لانه مرتبط بالمذاكره والدرجات الطايحه.

@AfS_riks Två killar på Pride…. Den ene har sexat till sig lite… den andre borde släppa lös slipsen….

Det er ganske enkelt ikke rigtigt Gitte og alle jer andre der de sidste 24timer har harceleret mod et ærligt og ❤️ forslag fra @Trinebramsen der skal bidrage til at beskytte min, din og mange andre børn på 🚴‍♀️ på vej i skole, beskytte en mor på vej hjem etc..

Andre Photo,Andre Photo by Frej Elbæk Schjeldal,Frej Elbæk Schjeldal on twitter tweets Andre Photo

@MortenDDHansen @venstredk Jeg kan godt li at se dig i den rolle som bønderne har været i de sidste mange år, hvor andre vil bestemme hvordan du skal drive din park/landbrug. Jeg har sagt det til dig før , du får ikke en skid ringere behandling , og du kan ikke forstå det..

@KarenMLarsen3 Det er egentlig meget enkelt ved at skabe en rummelighed hos de andre elever, ved at skabe en kollektiv forståelse af rummelighed og accept Ved at skabe en fælles kultur i klassen inkl læreren der er inkluderende og accepterende.

@Catalyzator @resepsjonist Jeg vet rett og slett ikke når jeg skal høste dem, så jeg tok den første før rådyrene tok den😄 Skal se om jeg har mer tålmodighet med de andre som er på vei😊.

United States Twitter Trends Today
  • Chicho
  • Chiellini
  • Clapton
  • Claudio
  • Clevinger
  • Clu Gulager
  • Cobbs
  • Cory McKenna