Malaysia Twitter: Most Popular Tweets Worldwide

Malaysia Twitter

Terima kasih kepada pengundi Sungai Buloh. Saya telah berusaha sehabis baik. Tahniah kepada @datoramanan. Selamat berkhidmat. Terima kasih kepada rakyat Malaysia. It was one of the greatest privileges of my life to have served as your Health Minister during the pandemic..

Malaysia Photo,Malaysia Photo by Khairy Jamaluddin 🇲🇾🌺,Khairy Jamaluddin 🇲🇾🌺 on twitter tweets Malaysia Photo

Today is an important day for the country. May it be one that brings Malaysia economy forward and ensure this country socially progressive and inclusive..

Kepada yang bising2 kerjasama PH + BN, sila pergi tiktok search keyword 13 mei. Itu alternatif anda. Aku pun nak benda perfect, tapi aku takmau Malaysia dimusnahkan pelampau. Kau nak kutuk, maki, perli, silakan. Aku tak peduli..

Mak baru lepas bersalin keluar mengundi, orang luar semenanjung redah banjir keluar mengundi, nenek umur 102 tahun pun keluar mengundi. Kau yang sihat, layak dan takda halangan ni tak mengundi atas alasan semua parti sama je. Kau tak layak merengek pasal masalah Malaysia..

Malaysia polls: Anwar and Muhyiddin locked in battle to form next govt.

@adhamzaini @MMarisayang Ratib lagi pasal Anwar. Ratib lagi. Anwar satu satunya pemimpin yang boleh menyelamatkan Malaysia. Ya Anwar, Ya Anwar , Ya Anwar..

Malaysia Photo,Malaysia Photo by Imran Rhmn,Imran Rhmn on twitter tweets Malaysia Photo

Live opening fifa nnti malaysia time pkl brpa? & kt mana boleh tgok? #FIFAWorldCup #DreamersbyJungkook.

@lazysaItedfish Words cant explain how much i resent them 😭 im just so disappointed, hoping for a miracle before 2pm tomorrow but well its malaysia lmao.

@chairman_GLC Haha kecewa la tu tok sheikh tak jadi PM 🤣🤣🤣🤣 rileks. Malaysia dah memilih.

@lyrasphynx @meowiiee__ takpelah dik. atleast tabung haji terjaga dari PH yang pegang malaysia ttbe nak jual tabung haji 🤣.

Malaysia is doom sis🥱 good night and pray for our future — we rly are actually 💔.

Pokok pangkalnya kita pun rakyat Malaysia juga. Lebih2 lagi kita org Melayu, terkenal dgn adab sopan. Jangan sampai nanti kita berperang saudara mcm di Syria satu hari baru korang tau betapa mahalnya nikmat keharmonian. Masa tu nasi dah jadi bubur..

Kalau mcm satu parti dapat 40 kerusi pastu gabung gabung je lah. Kelakar lah politik malaysia.

Rasanya Malaysia ni boleh jadi macam Israel. Dalam masa tiga tahun, boleh 2-3 kali election..

@itsromzeye wei stupid. You kat China you tahu tk China pun ada satu sistem,yg mana rakyat dia tkleh lawan pemerintah? Kat ada Raja & Agong. I bukan mrh u nk sokong PH tu,lantak you la. Ni kuasa agong . Kau bljr apa kat sekolah? Pendidikan Seks je ke?.

Mad
Mad

@nylahuda President UMNO kene camni bukan lembik. Aku rasa BN lebih baik kekal pembangkang dan buat MOU dengan PH bagi anwar jadi PM sekali. Aku nak tgk jugak camne anwar tadbir negara. Tapi aku percayalah anwar tak mampu tadbir dengan baik cam mahathir tadbir Malaysia 22 tahun..

@EylaHime X pe la kite bagi peluang x competent mmg condemn kaw2 je tu susah la nk benar malaysia nie jd mcm singapore.

Naib Ketua UMNO Bahagian-Bahagian Malaysia desak Zahid Hamidi, Tok Mat Hassan letak jawatan via @themalayapostmy.

The Malaysian BJP is has joined hands with other losing parties to form the government. Malaysia is about to go the India way. Shocking outcome to #GE15.

@frhnajwaaaa dah la pompuan. tk payah nak meroyan. kalau kau tk puas hati sangat kau pindah keluar dari malaysia. terima je lah..

Moving to Singapore soon. Democracy in Malaysia is a lie. Agong yg pilih bukan rakyat🚩🚩🚩.

@editdelete Point no 10 tu sya tunggu. Jangan buat malu malaysia kat oversea student.

ary
Ary

@isaacozil12 @rowrow786 right? if it’s so bad then why aren’t people immigrating back to Malaysia like the minorities in Malaysia are moving to sg?.

@ForABetterMY @NewsBFM I think this is not about agreeing to his actions, this is about you JUST HAVE TO accept in order to form a government and save Malaysia. Takkan la wanna let PAS in control..

@jutaones @forsyo hello dumbfuck jgn compare spore dgn malaysia. night and day kat situ takde orang bodoh bangsat mcm u.

Masi mencari-cari menu untuk makan tengah hari? Sedikit panduan untuk semua. Amalkan cara Pinggan Sihat Malaysia yang disyorkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Sumber: @KKMPutrajaya #JaPenSabah #sukusukuseparuh.

Malaysia Photo,Malaysia Photo by Jabatan Penerangan Sabah 🇲🇾,Jabatan Penerangan Sabah 🇲🇾 on twitter tweets Malaysia Photo

Good speech by Nouman Ali Khan about voting in Islam especially in multiracial county like Malaysia..

Targeted hate speech will only incite violence & threatens the safety of our minorities. This is dangerous. We need to shut down any racist, fascist & supremacist remarks made amongst our friends, family, and the general public. There is no space for that in peaceful Malaysia..

Due to the current political turmoil in #Malaysia , I would like to call upon Historians in Malaysia and all over the world to gather and state the facts about Malaysia. Kalau ade mase la kan. Klu xde xpe. Sbb budak2 skrg ni bajet hidup beribu tahun dulu smpai skrg. 🤣.

DAILY TOP SONGS MALAYSIA (Sun, 20 Nov 2022) Biggest gainer: Semata Karenamu – Mario G klau [#90, up 39 spots from previous day] [peak: #90].

Malaysia Photo,Malaysia Photo by Spotify Malaysia Chart Data 🇲🇾,Spotify Malaysia Chart Data 🇲🇾 on twitter tweets Malaysia Photo
Worldwide Twitter Trends Today
  • シラウオ加熱
  • #スキズMAMA大阪上陸
  • スパカリ
  • テッキュウ弱体化
  • バスケ部
  • ビッグラン
  • ビビアン
  • フルトラ