Worldwide flag

🕓

#Nur2 In News: The Most Popular Tweets | Worldwide

1, 2, 3 kali! Tu je? Rasanya tak cukup kena tampar lagi tu. Saksikan #Nur2 Episod 10, selepas 12 malam ini. Kita tengok Si Hamadi ni kena penampar free lagi ke tak. Yang penting, #Nur2iflix memang konfem free! ๐Ÿ˜‰ Saksikan di !.

#Nur2 Twitter

#Nur2 Photo

#Nur2 Top Tweets On Twitter

@Iffah_Aisy @iSyafiqKyle Eh sory salah aha hari pun dah esok khamis ..maaf ehe #Nur2.

@halina_omar Drama melayu yg depa saja buat over gila sbb nk dramatik. Pandai depa. Puiii la (tgh layan nur2 la ni hahah).

@iSyafiqKyle Ustaz adam pon sama je. Siap boleh lepak satu table lagi dgn juita. Aku perati je korang ni ๐Ÿคฌ hahahahahha #Nur2.

I cannot lah watch #Nur2 sebab love story amirul @Therajaatiqulla and suraya @EyraHazali21 macam i ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธโค๏ธ.

First time tengok drama #Nur2 bapak ah! Rasa nak tampo ustaz adam n suami nur khiriah tuuuuu !!!!.

Better jual air mineral kat kl dari air kuku bima kat kuis, sbotol dah RM - Mahadi cipan #Nur2 #mahadi.

Orang geram tengok cerita Nur tp masih juga mau Aku? Nur1 sampai Nur2 aku nda peduli Tertengok juga dlm 5-10 mins pastu sakit hati terus malas mau tengok ๐Ÿ˜….

@iSyafiqKyle Happy tgk madi kena tampor 2kali harinie hahahaha tp bimbang dgn ustaz Adam takut jatuh cinta dgn juita tu ๐Ÿ˜ฃ #Nur2.

Aq geram ada sakit aty ada kelakah pown ada laa ngan watak hamadi Spontan ja gaya dia #nur2.

1, 2, 3 kali! Tu je? Rasanya tak cukup kena tampar lagi tu. Saksikan #Nur2 Episod 10, selepas 12 malam ini. Kita tengok Si Hamadi ni kena penampar free lagi ke tak. Yang penting, #Nur2iflix memang konfem free! ๐Ÿ˜‰ Saksikan di !.

๐Ÿ””#NUR2 EPISOD 9 DAH AVAILABLE DI IFLIX ๐Ÿ”” Jom saksikan secara percuma di link ni sekarang: #Nur2iflix.

@athirahnurul548 Tatau lahh. Penat gelak kt hamadi x habis lagi nihhh. #nur2 ehh ?๐ŸŒš.

tl : dahlia dahlia dahlia nur2 sajat benda boleh benda boleh ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.

Ampa nak sedekah somi dekat juita kaaaa nur oiii. Sampai bulih bagi duk satu ghumah. Jadah nya la #Nur2.

@EyraHazali21 Kalau mkn nasi ayam,xde salad dan timun,kn Gitu la ibaratny mirul dan suraya utk #Nur2 juz my doposen ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.

Ni laa sebab aku malas layan cerita #Nur2 ... Dari aku sihat boleh jadi ada penyakit.

Bila pak aji mok tampa si Madi ya oh alu jadi pedo nya ditandah camya HAHAHHAHA #nur2.

@iSyafiqKyle done for today. Esok pulak. Awak tu rehat elok2. Jumpa esok ustaz Adam #Nur2.

Aku rase ustaz pun patut belajar macam mane nak tumbuk orang. Takde la nanti terkebil2 orang buli. #Nur2.

Sesungguhnya scene kolam tu memang paling tak sabar nak tengok! See you tomorrow night #Nur2 fans!! Nak hujung2 ni sure lagi menggeramkan..

#Nur2 aku tggu scene gaduh dalam pool tu. @azhanrani kena tampau ngan ayahhaji. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ.

Bila ada banyak sgt Tiba2 teringat kat Dr. Dulu dia la penyelesai setelkan masalah & dapat detact yg adam tu kena Deja ada tak dlm #Nur2??.

Salam Dah habis layan #Nur2 ke tu? Dah plan ke esok nk breakfast ape? Ap kate meh Abamess ajar cara nk buat Puding Roti & Kuah Kastard yg super YUMMY ๐Ÿ˜‹... Kita tengok apa bahan2 dia. ๐Ÿค”.

#Nur2 Photo

Dah semua update ke Asia apa Bani bani Melaka jer tengok nur2.

Cerita #nur2 harini betul2 buat cheq sakit hati. Dah la biar juita duduk rumah ang, siap skodeng laki ang bukak seluaq, pastu boleh pulak offer duduk sekejap kat rumah ang. Ang ingat laki ang tu apa? Tunggul kayu?.

Worldwide Twitter Trends Now