Worldwide flag

🕓

#vvvpsv In News: The Most Popular Tweets | Worldwide

Sunday = MATCHDAY! ⚔ Voor Eindhoven mijn passie, Vol strijd gaan wij op pad! #VVVPSV.

#vvvpsv Twitter

#vvvpsv Photo

#vvvpsv Top Tweets On Twitter

Wel weer slecht en moeizaam, maar wat genieten van die zure @AFCAjax nepfans die zich drukker om @PSV dan om hun eigen arrogante clubje #vvvpsv.

Ik wil geen enkele PSV supporter ooit nog horen over Lucky Ajax. #vvvpsv.

Toch zie ik Ajax kampioen worden, oogt stabieler. PSV prima in de laatste minuten, maar dat gaat natuurlijk ook een keer fout. #vvvpsv #azaja.

Wtf psv supporters. Hele fucking wedstrijd niks en dan met een lucky goal alweer winnen en dan op dat fucking hek gaan zitten. Totaal niet verdiend. Maar dat weten ze zelf ook wel. Complimenten wel aan VVV! #vvvpsv.

#vvvpsv Photo

Appeltje eitje weer. 3 punten. Nu pootje om hoog en naar de concurrentie kijken #azaja #vvvpsv.

#vvvpsv Photo

Niks aan te merken op de overwinning van PSV. Rust bewaren, tactisch opschakelen richting het einde van de wedstrijd en de wedstrijd killen. Winnaars. #vvvpsv.

Net laatste 10 minuten van #vvvpsv zitten kijken. Wat is die Mark van Bommel een misselijke vent zeg. Vooral scheids laten weten wat de ander fout doet. Wat een vreselijke vent..

En nu eens kijken of Mark van Bommel net zo gretig is om Ihattaren eraf te halen als dat hij dat is als Gaston Pereiro wat minder speelt 😅 #VVVPSV.

Het is 9 graden in Venlo. Loopt er een met handschoenen te voetballen. Gisteren in de Kuip ook al een paar. Hopelijk hebben ze ook sudocreme in hun toilettasje gestopt. Voor het voorkomen van een schrale VAGINA. #mietjes #vvvpsv.

#vvvpsv Photo

PSV komt er moeilijk doorheen, Ihattarran is vreselijk slecht vandaag en Unnerstall en Zoet vreselijk gaat niet goed aflopen denk , we gaan het #vvvPSV.

Die mag van mij wel 1ste keeper zijn hoor, bij vertrek Zoet. Klasse keeper die Unnerstall! Alleen mag hij er vandaag wel een paar door laten vandaag natuurlijk. 😉 #vvvpsv.

Hoezo Heb ik naar een andere wedstrijd gekeken 🙄? #vvvpsv.

@benversteeg79 @RikElfrink Klopt, VVV was voor de winterstop een stuk efficiënter. #VVVPSV.

前半は、今日の試合勝ったらボーナスあげるよってAjaxに言われたレベルの頑張り具合のVVVであった。 #vvvpsv.

Er zijn wel veel spelers bij PSV uit vorm momenteel zeg. Godskanonnen wat een drama. #vvvpsv.

Rust in De Koel: 0-0. Hartverwarmend strijdend, zeer behoorlijk voetballend VVV dat weinig onderdoet voor de koploper. #vvvpsv.

#vvvpsv Photo

VVV doet in de eerste helft zeker niet onder voor PSV, verdedigt goed en krijgt kansen #vvvpsv #ComeOnVenlo.

Na rust meteen Pereiro brengen. Ihattaren zit totaal niet in de wedstrijd. Middenvelders vinden elkaar bijzonder moeilijk. Bovendien heeft Pereiro de kwaliteit om altijd op de juiste plek te staan. #VvvPSV.

Pereiro voor Ihattaren aub. Ihattaren heeft echt nog helemaal niks goed gedaan. #vvvpsv.

Fijn drie jonkies op het middenveld. 0-0 met rust nu. Fijn al die creativiteit! We hadden de overhand en verloren niks op belangrijke momenten. Bizar dat van Bommel zich laat meeslepen in deze gekte. 😂 #VVVPSV.

Na 45 minuten spelen staat het gewoon nog 0-0 in Covebo Stadion - De Koel! 💪 Kunnen onze mannen zorgen voor een stunt in de tweede helft? #VVVPSV.

#vvvpsv Photo

PSV heeft het lastig in Venlo. Beide doelmannen (Unnerstall en Zoet) hebben zich al een aantal malen kunnen onderscheiden. Zie: #vvvpsv.

Het is rust in Venlo. Na een eerste helft met de keepers in de hoofdrol staat er 0-0 op het scorebord bij VVV-PSV. #vvvpsv.

T E A M ➡ Lozano, Sadílek ⬅ Gakpo, Hendrix Eendracht maakt macht #VVVPSV.

#vvvpsv Photo

Sunday = MATCHDAY! ⚔ Voor Eindhoven mijn passie, Vol strijd gaan wij op pad! #VVVPSV.

#vvvpsv Photo
Worldwide Twitter Trends Now